onsdag 1. februar 2012

Beckys tacodip

Beckys tacodip MÅ prøves. Kjempe godt ved siden av taco eller server det gjerne som snacks. Serveres som dip til nachos.


1 boks chillibønner
1/2 boks rømme
1 dl majones
2 ss tacokrydder
6 vårløk
1 glass svart oliven
2 tomater
3-4 dl revet ost, gjerne blandet norvegia

Lag en jevn blanding av chillibønnene med stavmikser.  Bland inn tacokrydder. Bland rømmen med majonesen. Skjær oliven i skiver. Man får kjøpt ferdig skivede oliven, men olivenen har best smak om du kutter den selv. Hakk tomater. Skjær vårløken i tynne skiver.
Legg så lagvis i en passende form; først bønnene, så rømme/majones, hakkede tomater, oliven, vårløk og til slutt revet ost. Settes i kjøleskap frem til servering.

Serveres med nachos. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar