Beckys tacodip MÅ prøves. Kjempe godt ved siden av taco eller server det gjerne som snacks. Serveres som dip til nachos.
1 boks chillibønner
1/2 boks rømme
1 dl majones
2 ss tacokrydder
6 vårløk
1 glass svart oliven
2 tomater
3-4 dl revet ost, gjerne blandet norvegia
Lag en jevn blanding av chillibønnene med stavmikser. Bland inn tacokrydder. Bland rømmen med majonesen. Skjær oliven i skiver. Man får kjøpt ferdig skivede oliven, men olivenen har best smak om du kutter den selv. Hakk tomater. Skjær vårløken i tynne skiver.
Legg så lagvis i en passende form; først bønnene, så rømme/majones, hakkede tomater, oliven, vårløk og til slutt revet ost. Settes i kjøleskap frem til servering.
Serveres med nachos. Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar