600 gram laksefilet, en til hver
4 ts sitronpepper eller ønsket krydder
300 gram sjampinjong
1 boks fløte
8 asparges
1 ss smør
1 klype grovt salt, nykvernet eller Maldonsalt
Stek Laksefiletene og krydre med sitronpepper. Tilsett skivet sjampinjong i pannen og stek noen minutter. Hell over fløte til ønsket sausmengde. La koke til fløten er passe tykk.
Smelt smør i en annen panne eller kjele. Stek aspargesen i noen få minutter mens du hyppig vender de. Strø over salt like før du tar det av platen.
Server med kokt brokkoli og kokte poteter.
Digg! Så kjempe godt ut. Skal prøves! Gratulerer med blogg, kjære Lisemor!
SvarSlettTusen takk! Håper du syns det smaker:) Utrolig fort gjort. Tusen takk for oppskriftene, de kommer snart ut:) Klem fra meg
SvarSlett