tirsdag 17. januar 2012

Laksefilet i sjampinjongsaus

Dette er en svært enkel rett, og gjort på den halvtimen det tar å koke potetene. Delikat og smakfult for store og små.


600 gram laksefilet, en til hver
4 ts sitronpepper eller ønsket krydder
300 gram sjampinjong
1 boks fløte
8 asparges
1 ss smør
1 klype grovt salt, nykvernet eller Maldonsalt

Stek Laksefiletene og krydre med sitronpepper. Tilsett skivet sjampinjong i pannen og stek noen minutter. Hell over fløte til ønsket sausmengde. La koke til fløten er passe tykk.
Smelt smør i en annen panne eller kjele. Stek aspargesen i noen få minutter mens du hyppig vender de. Strø over salt like før du tar det av platen.

Server med kokt brokkoli og kokte poteter.

2 kommentarer:

  1. Digg! Så kjempe godt ut. Skal prøves! Gratulerer med blogg, kjære Lisemor!

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Håper du syns det smaker:) Utrolig fort gjort. Tusen takk for oppskriftene, de kommer snart ut:) Klem fra meg

    SvarSlett