onsdag 18. januar 2012

Pizzabunn

Dette er en standard oppskrift på pizza, størrelse langpanne. En bitteliten endring som gjør pizzabunnen litt bedre og litt sunnere♥ Blir kjempe god!

3 dl vann
1 ss olje
1 pk gjær
1 ts salt
2 dl havregryn
hvetemel

Varm opp vann til litt varmere enn kropptemperatur. Tilsett 2 dl havregryn. La stå å trekke noen minutter til havregrynet har svellet og vannet har fått kroppstemperatur☺ Tilsett olje, gjær og salt. Rør inn hvetemel til passe konsistens. Jeg pleier å lage deigen litt klissete, da blir den litt sprø. La stå å heve en times tid til den har fått en god størrelse. Trykke ut deigen på et bakepapir. Et tips er å helle litt olje i hendene og trykke deigen utover. Det gjør det veldig enkelt. Legg på ønsket fyll og stek på 225 grader i ca 20 min.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar